Postkasselås - Låsesmed Østerbro giver tips til en sikker postkasse

Postkasselås – Låsesmed Østerbro giver tips til en sikker postkasse


Hvis du bor i København eller på Østerbro så er det vigtigt at din postkasse er sikker og at din postkasselås er i orden. En postkasse skal selvfølgelig også være stilfuld og praktisk! Vi hjælper dig med at finde og montere en sikker og stilren postkasse, fås forskellige størrelser og modeller. Låsesmed Østerbro samarbejder med leverandører som remstiller postkasser af høj kvalitet udstyret med låse og skydedøre, der vender tilbage til den korrekte position, når de lukkes.

Det forhindrer gennemsigtighed, så du ikke kan se udefra, hvor meget post der er i postkassen. På nogle af modeller kan du vælge, om du vil have den åbne låge foran eller bagpå i postkassen.

Ting du skal overveje, når du køber en postkasse og postkasselås

Når du vælger en postkasse, skal du overveje følgende:

Postkassen skal være stor nok til at rumme posten, selvom du er væk i en lidt længere periode, for ikke at afsløre for tyven, at du er væk. Postkassens størrelse er angivet i volumen/liter.
I takt med at id-kapringer bliver mere og mere almindelige, hvor svindleren bestiller id-kort, kreditkort, adgangskoder og andre personlige dokumenter til en hjemme adresse og derefter stjæler dem direkte fra postkassen, anbefaler Politiet, En postkasse låst med en postkasselås er derfor til at anbefale.

Låsesmed Østerbro omkoder postkasselåsen

bare fordi at du får en lås på postkassen så betyder ikke der at du behøver flere nøgler. Hos Låsesmed Østerbro omstiller vi din postkasselås så at den passer med samme nøgle som din hoveddør. Smart ikke sandt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brug for hjælp?

Ring og få hjælp indenfor 30 minutter af vores Låsesmed Østerbro

Få pris låsesmed Østerbro