Nøglen sidder fast i låsen og kan ikke dreje

Nøglen sidder fast i låsen og kan ikke dreje

Nøglen passer ikke i låsen eller sidder fast i låsen, hvordan får jeg den ud?

Det er ikke almindeligt, men det kan ske for alle, at når du kommer hjem, vil du sætte nøglen i låsen og så kan nøglen ikke dreje i låsen. Det værste er, at nøglen nu også sidder fast i låsen, og du går i panik, hvis det måtte gå i stykker. Hvordan kan jeg få nøglen ud når den sidder fast i låsen?

Sandsynligvis kommer nøgler til at sidde fast i låsemekanismen på grund af rust, der er dannet inde i låsens vægge eller selve nøglen. Det ideelle i disse tilfælde er at bruge vores bevægelsesstrategi, noget styrke og noget glidecreme som ekstra hjælp. Stillet over for det mislykkede forsøg på nogen af ​​disse løsninger, kan vi altid bruge en låsesmeds tjenester til at hjælpe os med problemet.

Nøglen fastet i låsen – kan ske alle steder

Dette faktum kan ske i enhver lås, det være sig en privat dør, et hegn, en garageport, en bildør eller endda en hængelås. Vi vil gerne åbne låsen, den kan åbne eller endda sætte sig fast, men det værste tilfælde er, at du ikke ønsker at komme ud af gear.

Har du været i stand til at verificere, at det er den rigtige nøgle så du ikke har brugt den forkerte og der af at det er denne som sidder fast i låsen? Måske i en fart og uden at tænke et øjeblik kunne du have indtastet den forkerte nøgle. Den må have sat sig fast i gearet. for ikke at være kompatibel. Nu skal du finde en løsning for at prøve at smøre eller forsigtigt fjerne nøglen.

Prøv at flytte nøglen sidelæns og med et par enkle bevægelser

Hvis den er indsat og ikke vil bevæge sig, så prøv at bevæge dig sidelæns (så meget du kan), mens du meget forsigtigt trækker håndtaget mod dig, mens du prøver at dreje nøglen.

Hvis det er lykkedes dig at åbne døren, men nøglen ikke kommer ud, kan du prøve at lave de ovenfor beskrevne bevægelser, hvis den er for fast prøv at lave en masse kraft udad, men på en lige måde, hvis den kan være, få en tang for at kunne gribe nøglen meget bedre.

BEMÆRK: Forsøg under alle omstændigheder aldrig at lirke og gør det endda med stor kraft til siden. Dette kan få dig til at knække nøglen, og det kan være værre.

Brug et smøremiddel til låse, sprøjte området

Man skal forsøge at få fat i et smøremiddel for at lette nøglen som sidder fast og dennes uddrivning. Det foretrækkes, at smøremidlet er spraybaseret og ikke oliebaseret, men grafitbaseret. Denne sammensætning er meget mere pålidelig til affedtning af låsene.

Påfør den på låsedelen, og vent ca. 10 minutter, indtil den træder i kraft. Det er bedre at vente så længe for at lade produktet træde i kraft. Når du er begyndt at dreje nøglen til låsen for at fjerne den fra cylinderen, skal du gøre det med lette banker, så når du flytter den, fortsætter smøremidlet med at trænge ind mellem mekanismen, og du kan slippe nøglen.

Låsesmed Østerbros guide tid hvad du skal gøre når nøglen sidder fast i låsen og nøglen kan ikke dreje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brug for hjælp?

Ring og få hjælp indenfor 30 minutter af vores Låsesmed Østerbro

Få pris låsesmed Østerbro